Игри с тирове за големи

Публикуван: 20.03.2018

Имаш три опита на всяка писта. Пали двигателя и се впусни в надпреварата.

Маркет камион 2 Ти си шофьор на товарен камион. Планетата Земя отново е в опасност и ти си единствения който може да я спаси. Луди ченгета Това не са обикновени ченгета Играта е доста трудна, за това ви пожелаваме успех и търпение. Монстър Трък Треска Ако харесваш големи камиони и епични оффроуд състезания то тази игра е точно за теб.

Новата версия предлага много нови нива и подобрения по джипката. Новата версия предлага много нови нива и подобрения по джипката. Паркирай камиона 3 Паркирай камионите на техните места. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Пали двигателя и се впусни в надпреварата.

В тези игри трябва много да внимаваш, защото имаш определено време, за което трябва да пренесеш товара, а в същото време терена по който караш е стръмен и можеш да се обърнеш или да изтървеш товара. Със спечелените пари може да правиш подобрения.

Игри с камиони (41 игри)

Играта е все още в бета версия, но така или иначе е голяма забава. Луди ченгета Това не са обикновени ченгета Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Помогни им да изследват джунглата, без да разбият скъпия джип. За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата.

След всяко състезание можеш да подобряваш тръка със спечелените пари. Забава с Джипове Забава с джипове е уникална триизмерна игра с джипове и пикапи, и много увлекателна история.

Trucksform 3D Trucksform 3D е невероятна триизмерна игра с джипове. Извозвай пръста до определеното място. Състезание с Коли-Играчки Състезание с Коли-Играчки е състезателна игра в която играеш с различни детски играчки. Състезание с Коли-Играчки Състезание с Коли-Играчки е състезателна игра в която играеш с различни детски играчки. Извозвай пръста до определеното място.

Нови игри с коли за големи

Всички игри са защитени с авторски права или търговски марки на съответните им собственици или автори. Извозвай пръста до определеното място.

Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти, стреляй ги с ракети и използвай турбо за да ги победиш.

За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата. И пак игри с тирове за големи само Бен 10 може да ги спре. След всяко ниво може да подобряваш джипката.

За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата.

И пак отново само Бен 10 може да ги спре. Пренасяй товари с всякакви превозни средства като камиони, джипове и товарни влакове. Пренасяй товари с всякакви превозни средства като камиони, джипове и товарни влакове.

Нови игри с коли за момчета

Чудовищен камион унищожител С този страхотен чудовищен камион ще имаш възможност да газиш всико по Забавлявай се с тези игри с големи машини в igriigrai. Забавлявай се докато стреляш и караш джипа си в тази реалистична триизмерна игра.

  • Помогни им да изследват джунглата, без да разбият скъпия джип.
  • Играта предлага 12 нива пълни със скрити препятствия и твоята задача е да превозиш колкото можеш повече през финала.
  • Новата версия предлага 17 нива с различни мисии които трябва да изпълниш.
  • За целта ще имаш възможност да подобряваш камиона си след вски опит.

Обикаляй с камиона си из различни ферми, както може би се досещаш има нова кола - могъщото супер возило. Трябва да изпълниш задачата преди да изтече времето. Новата версия предлага много нови нива и подобрения по джипката. Внимавай да не игри с тирове за големи машината преди да си стигнал до финиша. В тази версия наречена супервозило, игри с тирове за големи, както може би се досещаш има нова кола - могъщото супер возило. Забавлявай се с тези игри с големи машини в igriigrai.

В началтото на играта започваш само с един джип, но с напредването през нивата ще отключваш нови машини. Трябва да изпълниш задачата преди да изтече времето. Трябва да изпълниш задачата преди да изтече времето.

Игри с коли за момчета,igri s koli za momcheta

Road of Fury 2: Първо трябва да закараш крана до обозначената позиция, и след това внимателно да закачиш с крана, да я вдигнеш и да я пренесеш до паркинга без да я одраскаш. Избери си монстър трък и се състезавай срещу компютърно управляваните опоненти.

Играта впечатлява с реалистична триизмерна графика. Целта ти е да изминаваш все по-дълго разстояние с всеки следващ опит. Целта ти е да изминаваш все по-дълго разстояние с всеки следващ опит.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:9

Последни новини